Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak honlapunk használatát, az Eliquidtrafik.hu elektromos cigi webáruház cookie-kat használ.
 

 


 

Webáruházunk 18 év alatti
személyeket nem szolgál ki.


efvi.eu
Európai polgári kezdeményezés a szabad elektromos cigarettázásért


youtube.com


elektromos-cigaretta-blogOlvasd E Cigi Blogunkat is a Magyar eVaper Fórumon!

 

 

 

penzvisszafizetesi_garancia

telefonos ügyfélszolgálat

 

Ügyfélszolgálat

munkanapokon 9:00-17:00 között

(magyarul beszélő munkatársunk)
+412 9481 65306

magyarországi ügyintézőnk
+36-20-3939-982
Elektromos cigaretta Árukeresőn
eliquidtrafik-arturkasz

eliquidtrafik-olcso.hu
Az olcso.hu partnere a(z) eliquidtrafik.hu

 


 

 

Hírek

arr3Rendelés leadása,és a vásárlás részletes meneteRendelés leadása: A leggyorsabb ügyintézés érdekében az Eliquidtrafik elsődlegesen a webshopban...Az egyik legnagyobb elektromos cigi patron: Aspire Nautilus tank

                                               Aspire Nautilus tank                      Elektromos cigi Aspire Nautilus tank

A Nautilus exkluzív, forradalmian új, szabályozható levegőáramlású elektromos cigaretta patron készlete.elektromos cigi jobbra_nyil             


Válaszd az Eliquidtrafik elektromos cigi termékeit, válts Te is minőségi elektromos cigire, és élj teljes életet a dohányzás összes kellemetlensége nélkül! Webáruházunk éjjel nappal rendelkezésedre áll. 

Elektromos cigi szettjeinket most akár ingyen ajándék e-liquiddel, akár ingyen házhoz szállítással is megkaphatod, folyamatos akciókkal várunk! Elektromos cigi, tartozékok, kiegészítők, akkumulátorok, kazánok, saját készítésű e-liquidhez való alapfolyadékok és aromák, utántöltők, és a legújabb fejlesztésű patronok várnak.

Reméljük, hogy hamarosan Téged is elégedett vásárlóink között üdvözölhetünk, és Te is gyarapítani fogod azok népes táborát, akik az e cigaretta segítségével szoktak le a dohányzásról!


Az eliquidtrafik webáruházat a Szlovák ZETAGOOD S.R.O üzemelteti. Termékeink megszokott minősége, kedvező ára és széles választéka megmarad, továbbra is igyekszünk elérhetővé tenni minden elekrtomos cigi újdonságot megrendelőink számára. Legfontosabb újdonság, hogy rendelhető újra nikotinos e-liquid , melynek választékát a jövőben folyamatosan bővíteni fogjuk. Nikotin helyettesítővel is rendelhetsz, tőlünk elektromos cigi utántöltő folyadékot ezt a terméknél tudod beállítani az igényednek megfelelően. A könnyebb kapcsolattartás miatt magyar ügyfélszolgálatot üzemeltetünk, hogy gördülékenyen menjen továbbra is a Magyarországról történő megrendelések teljesítése. Reméljük, elégedettek lesznek oldalunkkal, termékeinkkel.

Eliquidtrafik.hu csapata

 

Új elektromos cigi termékeink

 

 

MjZkNTkyYj