Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak honlapunk használatát, az Eliquidtrafik.hu elektromos cigi webáruház cookie-kat használ.
 

 


 

Webáruházunk 18 év alatti
személyeket nem szolgál ki.


efvi.eu
Európai polgári kezdeményezés a szabad elektromos cigarettázásért


youtube.com


elektromos-cigaretta-blogOlvasd E Cigi Blogunkat is a Magyar eVaper Fórumon!

 

 

 

penzvisszafizetesi_garancia

telefonos ügyfélszolgálat

 

Ügyfélszolgálat

munkanapokon 9:00-17:00 között

(magyarul beszélő munkatársunk)
+412 9481 65306

magyarországi ügyintézőnk
+36-20-3939-982
Elektromos cigaretta Árukeresőn
eliquidtrafik-arturkasz

eliquidtrafik-olcso.hu
Az olcso.hu partnere a(z) eliquidtrafik.hu

 


 

 

Hírek

arr3Rendelés leadása,és a vásárlás részletes meneteRendelés leadása: A leggyorsabb ügyintézés érdekében az Eliquidtrafik elsődlegesen a webshopban...

Dupla e cigi készletek

 Dupla e cigi  készletek, amelyek két teljes értékű e cigi készletet foglalnak magukban. . Az itt található elektromos cigaretta szettek kezdő és haladók igényeit is teljes mértékben ki tudják elégíteni. Kedvező áruk mellett minden megtalálható az elektromos cigaretta készletekben, amire csak szüksége lehet, hogy elkezdje használni e cigi készletét. A készletek két teljes értékű e cigi készüléket tartalmaznak. Így míg az egyik e cigi akkuját töltjük a másik készletet használva áthidalható az az idő, amíg az e cigink akkumulátora feltöltődik. Elektromos cigaretta  szettek kezdőknek és haladóknak egyaránt melyhez e-liquid szükséges. Itt megtalálod a ma gyártott  legjobb e cigi készülékeket. Az elektromos cigaretta  akkumulátora  nyomógombos,de van a kezdő szettek között automata is Az elektromos cigaretta működése nagyon egyszerű  azaz egy gombot kell megnyomnunk és nyomva tartanunk  slukkolás közben. Zsebben hordva sem kell véletlen bekapcsolástól tartani, az akkumulátor rendelkezik zsebzár-funkcióval, ami 5 gyors egymás utáni gombnyomással ki és bekapcsolható.


NzU0OGU