Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak honlapunk használatát, az Eliquidtrafik.hu elektromos cigi webáruház cookie-kat használ.
 

 


 

Webáruházunk 18 év alatti
személyeket nem szolgál ki.


efvi.eu
Európai polgári kezdeményezés a szabad elektromos cigarettázásért


youtube.com


elektromos-cigaretta-blogOlvasd E Cigi Blogunkat is a Magyar eVaper Fórumon!

 

 

 

penzvisszafizetesi_garancia

telefonos ügyfélszolgálat

 

Ügyfélszolgálat

munkanapokon 9:00-17:00 között

(magyarul beszélő munkatársunk)
+412 9481 65306

magyarországi ügyintézőnk
+36-20-3939-982
Elektromos cigaretta Árukeresőn
eliquidtrafik-arturkasz

eliquidtrafik-olcso.hu
Az olcso.hu partnere a(z) eliquidtrafik.hu

 


 

 

Hírek

arr3Rendelés leadása,és a vásárlás részletes meneteRendelés leadása: A leggyorsabb ügyintézés érdekében az Eliquidtrafik elsődlegesen a webshopban...

GYIK
Gyik

Gyakori kérdések és válaszok az elektromos cigarettáról

Az E liquidtrafik. hu csapata mindenben segítséget nyújt ezért kérdez csak bátran

Gyakran ismételt kérdések:

 

Az elektromos cigi és az e liquidröl

 


Az elektromos cigi káros?

Az elektromos cigi élettani hatásait vizsgáló állítólagos kutatások eredményei viszont ebben a kérdésben eltérőek. Bizonyos eredmények alapján ártalmatlannak minősítették, más eredmények az ellenkezőjéről tanúskodnak. Az elektromos cigaretta ártalmasságának foka mindenesetre nem ismert. A hagyományos dohányfüsthöz képest az elektromos cigi által képzett gőz lényegesen kevesebb anyagot tartalmaz. Míg a hagyományos cigaretta a dohány elégetésével számos, bizonyítottan rákkeltő anyagot közvetít a szervezetbe, az elektromos cigaretta esetében mindössze néhány, egyéb felhasználási területen ártalmatlannak ismert, főleg gyógyszer- és élelmiszeripari anyag gőzét lélegezzük be. Az általunk megkérdezett orvosok (háziorvosok és tüdőgyógyászok) magánvéleménye egybehangzóan az, hogy az e-cigi sokkal kevésbé ártalmas és veszélyes, mint a hagyományos cigaretta.


Az elektromos cigaretta leszoktató eszköz?

Az elektromos cigaretta az általunk ismert leghatékonyabb leszoktató eszköz, amennyiben a leszokás alatt a hagyományos cigarettáról való leszokást értjük. Az e-cigiben ugyanis nincs szén-monoxid, nitrogén-dioxid, kátrány és arzén sem. Ráadásul ezzel nem zavarjuk környezetünket, nincsenek passzív dohányzók. Az elektromos cigarettát mégsem nevezhetjük leszoktató eszköznek, hiszen ilyen besorolást csak az illetékes hivatal adhat.
Az elektromos cigizés egy más alnernativa a jobb életminőség felé. Ami ugye nem elhanyagolható.


Az elektromos cigit szabad e bárhol használni ?

Tekintettel arra, hogy a nemdohányzók védelméről szóló és a dohánytermékek fogyasztásának, forgalmazásának egyes szabály pontja szerint a dohányzás dohánytermék füstképződéssel járó elégetése és mint tudjuk az e-cigaretta nem bocsát ki füstöt, illetve a dohányt nem tartalmazó e-cigaretta nem minősül dohányterméknek, így az e-cigaretta használata nem minősül dohányzásnak, ennek megfelelően a dohányzási tilalmak sem vonatkoznak rá.


Milyen elektromos cigarettát vegyek ?

A választott e-cigaretta kapacitása és teljesítménye álljon összhangban a korábbi dohányzási szokásainkkal és annak gyakoriságával. A korábban  gyengébb  dohányosok válasszanak kisebb teljesítményű eszközt, és alacsonyabb nikotintartalmú e-liquidet,vagy kisebb adagú nikotin helyetesitövel készült e-liquidet míg azoknak, akik korábban  erős  dohányosok voltak, nagyobb teljesítményű, nagyobb kapacitású eszköz, vagy egy dupla elektromos cigi szett  így nem kel várni míg az akku feltöltődik és magasabb nikotintartalmú e-liquid vagy nikotin helyetesitővel készült e-liquid javasolt a sikeres átálláshoz. Az eszköz használati gyakorisága, és a fogyasztott e-liquid nikotintartalma később egyaránt csökkenthető.


Milyen összetevőket tartalmaz az utántöltő folyadék?

Az e-liquid összetevői lehetnek a propilén - glikol, a glicerin, a nikotin, az aromák és a néhány készítőnél vizet vagy alkoholt.


Mennyi e-liquidet fogyasszak?

Amennyi jól esik. Az általunk ismert  legtöbb e-liquidet fogyasztó felhasználó napi adagja 1-2ml. Az átlag valahol az 1ml és a 4 ml között lehet. Persze ez függ, hogy mennyi analógot szívott elölte.

Olcsóbb az e-cigaretta, mint a hagyományos cigaretta?

Természetesen igen az csak elég ha körbenézel az eliquidtrafik.hu  kínálatában. Az eszközök megvásárlása kezdetben egy viszonylag nagyobb költséget jelent, a későbbiekben viszont rendszeres kiadásunk már csak az e-liquid, és az elhasználódott alkatrészek beszerzésével lesz.

Tényleg olyan, mint a hagyományos cigaretta?

Az elektromos cigi gőze állagában, hőmérsékletében hasonló, mint a dohányfüst. Ízei sokkal szerethetőbbek, tisztábbak. Rendszerint édeskés alap ízzel rendelkezik, de lehet a fanyarabb, dohányhoz  hasonló aromákkal is kaphatunk akár dohány,édes ,gyümölcs ízre vágyunk az Eliquidtrafik.hu e-liquide minden igényt kielégítenek  . A gőz lágyabb és selymesebb, mint a füst. A zárt helyiségekben az aroma illata kis időre megmarad, viszont ruhánk, tárgyaink nem lesznek büdösek tőle, kezünk, fogaink nem színeződnek el.


Az elektromos cigit milyen gyakran kell szerelni?

Vannak elektromos cigi típusok, melyeket időnként bizony szét kell szedni, és karban kell tartani. Az E liquidtrafik.hu-n Kapható olyan készülék is, amelynek patronját 2-4 hét használat után el lehet dobni, és közben nem igényel túl sok odafigyelést, csak tölteni kell és használni. Az E liquidtrafik.hu nál mindenki megtalálhatja nálunk az igényeinek megfelelő eszközt.


A elektromos cigi kinézetű készülék tényleg nem olyan jó, mint egy nagyobb típus?

A hagyományos cigaretta formájú elektromos cigi e-cigaretta  eszközök  akkumulátora kisebb, ebből kifolyólag rövidebb a üzemidejük. Ezeknél egy egész napra minimum 2 db akku szükséges egy erős e-cigarettázóknak a folyamatos használathoz. A nagyobb elektromos cigaretta  készülékek akkumulátora akár 2-3 napig is kitart. A füstmennyiség, az íz intenzitása viszont javarészt a porlasztón is múlik. A kicsikhez olyan patronokat ajánlunk, ami elegendő füstöt képes előállítani anélkül, hogy az akkumulátor üzemidejét jelentősen csökkentené. A kisebb, elektromos cigaretta formájú eszközöket elsősorban azoknak ajánljuk, akik korábban kevesebb, napi10-15 száll analóg cigarettát vagy gyengébb cigarettát fogyasztottak.


Tényleg baleset és robbanásveszélyes?

Az E liquidtrafik.hu-n árusított készülékek elektromos cigaretták műszakilag bevizsgált eszközök, akkumulátoraink el vannak látva a megfelelő védelmi elektronikával. Túlterhelés és rövidzárlat esetén sem tesznek kárt a felhasználóban.

ZGYwMj